1 ds flået tomat
basilikum
1 tsk paprika
1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk honning
1 chili
engelsk sovs
salt og peber
olivenolie
Rist tomat, løg og chili af til spicy tomat.
Tilsæt de flåede, lad det snurre, tilsæt alt andet, må gerne koge 15 min eller længere.
Smages til, du bestemmer hvor stærkt, men dyb og smuk, og så lige et lille pift af chili.
Serveres i en lille skål eller sprødt kål, så undgår du brød.
Rist tomat, løg og chili af til spicy tomat.
Tilsæt de flåede, lad det snurre, tilsæt alt andet, må gerne koge 15 min eller længere.
Smages til, du bestemmer hvor stærkt, men dyb og smuk, og så lige et lille pift af chili.
Serveres i en lille skål eller sprødt kål, så undgår du brød.
Energifordeling pr. 100 g.
60 kcal
1 g protein
3 g fedt
7 g kulhydrat